Η δημιουργία ενός εντυπωσιακού και γευστικού μενού είναι απαραίτητη για κάθε επιτυχημένη εκδήλωση. Τα ορεκτικά είναι η πρώτη γεύση που θα πάρουν οι καλεσμένοι σας από τη φιλοξενία σας, και αξίζει να είναι ιδιαίτερα και αξέχαστα.
Η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας στην εστίαση και το catering είναι πρωταρχικής σημασίας για την προστασία τόσο των πελατών όσο και του προσωπικού.
Η διοργάνωση μιας δεξίωσης με ασιατικό φαγητό μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να τους ταξιδέψετε στον κόσμο των ασιατικών γεύσεων. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και ιδέες, θα δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία φαγητού που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.
Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί μια αξιοσημείωτη αύξηση του ενδιαφέροντος και της εκτίμησης για την plant-based κουζίνα - χωρίς απαραίτητα αυτό να πρέπει να συνδεθεί λ.χ. με τον βιγκανισμό. Αυτό που κάποτε θεωρούνταν μια εξειδικευμένη διατροφική επιλογή που αγκαλιάζονταν κυρίως από χορτοφάγους και βίγκαν, έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα κυρίαρχο γαστρονομικό κίνημα που γοητεύει τους ουρανίσκους τόσο των «φυτοφάγων» όσο και των πιστών «κρεατοφάγων» ή «παμφάγων». Έτσι, σήμερα, η plant-based γαστρονομία έχει αναδειχθεί ως απόδειξη της απεριόριστης δημιουργικότητας που είναι εφικτή με τα φυτικά συστατικά.